Grootslagnewsonline

roddelssssssssssssssssss

Hieronder vindt u de laatste roddels. Het zijn geruchten waar u zelf uw mening over kan geven op de reactiepagina. Wij zijn niet verantwoordelijk voor geplaatste berichten die schade berokkenen aan derden. Wel streven we ernaar dat alles wat geplaatst wordt met enigszins respect gebeurt. Het is gewoon een pagina waar iedereen iets kan plaatsen doormiddel van een email te sturen naar grootslagnews@live.nl

24-5-2009

Roddel binnen gekregen

Het schijnt dat er een nieuwe relatie is geboren en wel EG met C ze worden vaak gesignaleerd en steunen elkaar in moeilijke tijden zelfs bij rechtzaken. Waarschijnlijk heeft eg ook steun gehad om bij JG in dienst te komen aangezien C daar al werkte. ( binnen gekomen via email)

nieuwe roddel 11-11-2008

Onlangs zijn er 2 bestuursleden betrapt met een vrouwelijke chauffeur op het park in een witte auto. De 2 hadden heel wat te bespreken en de vrouwelijke chauffeur stond te loeren door een verrekijker op het park. Waar ze naar keken is nog niet duidelijk maar in ieder geval hou u kleren maar aan. Groeten de spy

Roddelssssssssssssssssss

1 Het blijkt dat het ledenkapitaal in zijn geheel op is. Het is het kapitaal wat leden inleggen als je een bungalow koopt. Het bedrag is € 975,00 per lid.

Waar is dat geld???
====================================================

2 Een cooperatielid heeft schulden aan diverse leden van het park terwijl hij iedereen lastig valt omtrent betalingen??!!! Roepen

Hoe zit dit??
====================================================

3 Een aannemer die de bungalows zou opknappen zit met een hele partij hout aangezien de rekeningen niet betaald worden??!! Roepen

Iemand interesse??
=====================================================

4 Het blijkt dat zelfs de rechter doodziek wordt van het bestuur aangezien er al zoveel zaken lopen en er geen uitzicht is op verbetering. Roepen

Aan wie ligt dat?
=====================================================

4 Een lid van de CvT probeerde meerdere malen het grootboek in te zien maar is tot onze grote verbazing weggestuurd met totaal geen controle!

Waar is dan nog de controle???
=====================================================

5 Het FBA is nog steeds niet opgeheven en meerdere personeelsleden zijn nog in dienst. Kosten plaatje € 80.000,00 per jaar voor niets???
====================================================

6 Alle camping gasten van het terrein af moesten en er geen zekerheid is dat ze weer gezellig bij elkaar kunnen staan?? Er gaan verhalen dat 6 vaste gasten die al vele jaren daar stonden ook niet meer terug komen. Hoeveel zullen er nog volgen?

Wat gebeurt er met onze camping dan???
=====================================================

Het blijkt als u (buitenlandse) medewerkers in uw bungalow laat vertoeven dat u geen toeristenbelasting hoeft te betalen aan gezien zij geen toeristen zijn.

Geachte redactie hier enkele roddels uit mijn brein, welke eventueel op de site geplaatst kunnen worden. Bij voorbaat mijn dank.
 
*  Hoelang zou de roestige zeecontainer, met inbeslag genomen huisraad, nog vóór het terras blijven staan van een luxe verhuurbungalow?
 
*  Kunnen huisjes met verrotte ramen in aanmerking komen voor het predikaat "piraat", of geldt dit alleen voor huisjes van bestuursleden?  Deze bungalow is wel erg vaak bezet!
 
*  Al zit je in de bajes voor moord, zelfs dan heb je nog het fundamentele stemrecht. Op het Grootslag ben je jouw stemrecht kwijt als je "boe" zegt tegen een bestuurder.
 
*  Enkele kritische vragen of opmerkingen vóór- ná of tijdens een vergadering en voor de eerstvolgende vergadering ben je geschorst en mag niet stemmen, zelfs al heeft de huisadvocaat uitgelegd dat dit volgens art.38 BW niet kan.
 
* Opmerkingen naar de bank over onrechtmatig handelen van bestuursleden komen je op een parkverbod te staan, wat trouwens helemaal niet kan. Een parkverbod aan personen met bezittingen op het terrein kan alleen door de rechter, na aangifte van de wandaden.
Er is maar  1 persoon op de hele wereld die een parkverbod voor het Grootslagterrein heeft. Hij heeft geen bezittingen op het terrein en behoeft geen recht op overpad. Schorsen heeft dan geen zin.
 
Wordt vervolgd
 
F. L
 

Heeft u meer roddels vertel het aan grootslagnews@live.nl weet u de waarheid stuur dat dan ook naar grootslagnews@live.nl dan zetten wij dat bij nieuws!

 

alle roddels blijven roddels en daar kunnen geen rechten en of plichten aan worden ontleend. Ook zijn wij niet aansprakelijk voor de schade die hierdoor ontstaan.